Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Çiftlik Bank ana davasında 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın'ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edildi.

DHA'nın haberine göre Mehmet Aydın savunmasında, "Ben inanmadığım hiçbir hayale kimseyi inandırmadım. Şirkete ait 70 aracın kayyumlar aracılığıyla satılarak mağdurların 2-3 ay içerisinde zararının giderilebilir" dedi.

Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 4 ayrı duruşmaya tutuklu sanıklar Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi'yle (SEGBİS) bağlandı. Bazı tutuksuz sanıklar ve avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.

"İNANMADIĞIM HİÇBİR HAYALE KİMSEYİ İNANDIRMADIM"

Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Mehmet Aydın, "Şirketlerimde 200 personele iş imkanı sağladım. Hiçbir çalışanıma kanunsuz iş yapmak için talimat vermedim. Çalışanlarımda bu yönde bir beyanda bulunmamıştır. Ben kimseyi dolandırmadım. Müştekilerin hepsi de bunu farkındaydı. Katıldığım tüm platformlarda, konuşmalarımda ticaret yaptığımızı anlattım. Ben inanmadığım hiçbir hayale kimseyi inandırmadım. Şirkete ait 70 aracın kayyumlar aracılığıyla satılarak mağdurların 2-3 ay içerisinde zararının giderilebilir. Tahliyemi talep ediyorum" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ