Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 2022 TOKİ Adapazarı Korucuk çekilişi sonuçları açıklandı mı? TOKİ Sakarya Korucuk kazananlar isim listesi sorgulama ekranı! TOKİ Sakarya Adapazarı kura çekilişi canlı yayın izle:
        • 1

          Başvuru süreci 14 Ocak itibarıyla tamamlanan Sakarya Korucuk projesinin kura çekilişi bugün canlı yayın ile gerçekleştiriliyor. 193 konutun satışa çıkacağı TOKİ Sakarya Adapazarı kura çekimini sonuçları belli olacak. İşte TOKİ Sakarya Adapazarı kura çekilişi canlı yayını...

        • 2

          TOKİ KORUCUK ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

          Sakarya TOKİ Korucuk 293 adet konut için "Hak Sahibi ve Konut Belirleme Kurası" Noter huzurunda, 28 Ocak 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Kura çekilişi, TOKİ Sosyal Medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. TOKİ Adapazarı Korucuk kazananlar listesi için toki.gov.tr/satis/tr/kura adresine gidebilirsiniz.

          KAZANANLAR LİSTESİ SORGULAMA

          TOKİ Adapazarı kura sonuçları ve kazananların isim listesi için https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresine gitmeniz gerekiyor.

        • 3

          TOKİ KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

          TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk kura sonuçları e-Devlet üzerinden öğrenilebiliyor. TOKİ tarafından gerçekleştirilen Sakarya Adapazarı Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut Toplu Konut Projesinde, 200 adet 2+1 tipi konut ve 93 adet 3+1 tipi toplam 293 adet konutu satın almaya hak kazanan vatandaşlar belli oldu.

        • 4

          Kuraya katılan vatandaşlar aşağıdaki linkten sonuçları sorgulayabilir.

          TOKİ SAKARYA KURA SONUCU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa