Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES bu sene yine yepyeni teknolojilere ev sahipliği yaptı. Televizyondan, akıllı telefonlara, ev elektroniğinden bilişim teknolojilerine, 5G'den mobiliteye kadar birçok farklı alanda teknoloji Vegas'taydı.

Bu sene değişen tek şey teknolojiler olmadı. Türkiye'nin Otomobili Togg da yepyeni bir konsept ile ABD'deki fuarda teknoloji dünyasının gözlerini üzerine çevirmesini sağladı. Geçtiğimiz yıl otomobil konseptini ilk kez görücüye çıkarttığı yer olan CES'te bu sene yerli üretici Beyond X ile şov yaptı.

5-8 Ocak tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES’e duyuları harekete geçiren bir deneyim alanıyla katılan Togg, dünyada ilk kez uygulanacak bir yöntemle yapılacak ön sipariş sürecine dair ipuçlarını da duyurdu.

2023'ün teknolojileri görücüye çıktı Haberi Görüntüle

Cumhuriyetin 100. yılına özel çıkartılacak modelin açık artırma ile satışa sunulacağı ve NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliği sunulacağı da vurgulandı.

Geçen sene gösterilen aracın bu sene yollara çıkmaya hazır oluşu, bu sene gösterilen bu özel konseptin nerelere gelebileceği konusunda ise heyecanlı soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Pininfarina ortaklığı ile tasarlanan Beyond X kapsülü yerli üreticinin, dünyanın en büyük Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2023’te yarından sonrasının mobilitesine ilişkin vizyonununu sergilediği yenilik oldu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ