Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: TikTok'ta göğüs dekoltesi yapan kadın aylık kazancını açıkladı - TikTok'ta göğsünü açan kadın ne kadar kazandı?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        TikTok'ta, para kazanmak için göğüs dekoltesi vererek yayınlar yapan 35 yaşındaki Gülhatun D., sosyal medyada gündem olunca gözaltına alındı.

        İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, Ahlak Büro Amirliği tarafından gözaltına alınan Gülhatun D., ifadesinin ardından adliyeye gönderildi. Hakkında adli kontrol verilerek serbest bırakılan Gülhatun D.’nin ifadesi ortaya çıktı.

        “O GÜN 7 BİN BEŞ YÜZ KAZANDIM”

        Aylarca iş aradığını ve bulamadığını belirten Gülhatun D., “Böyle bir yayınla gündemde olduğum için çok pişmanım. Ben 1 yıl kadar önce işten çıkarıldım. İş arıyordum, TikTok’tan para kazanıldığını öğrendim. Yayınlar yapıyordum, o yayınımda ben bilerek göğsümü açmadım, gergindi düğmem koptu. O gün ki yayınımdan sadece 7 bin 500 lira kazandım. Aylık da 20 ilâ 30 bin lira kazanıyordum. Şimdi hesabımı dondurdum. Ailem açmama izin vermiyor. Eşim hiç yayınlarıma katılmadı. Bazen yayınlarda kolu görünmüş olabilir” ifadelerini kullandı.

        “BİR DAHA O YAYINLARI YAPMAYACAĞIM”

        İhtiyaçlarını karşılamak için yayın açtığını anlatan Gülhatun D., "Zaten amacım da sadece ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar kazanmaktı. Bir daha asla böyle bir yayın yapmayacağım. Şimdi hamileyim bir işe ihtiyacım var. Aylarca iş aradım ama bulamadım" dedi.

         Dünya Kupası maç fikstürü ve kanal bilgisi belli oldu!
        Dünya Kupası maç fikstürü ve kanal bilgisi belli oldu! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa