Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ'ınErgene ilçesinde paket servis yapan kurye Muray Y.'nin kullandığı motosiklet, yoldan gerçen bir kediye çarptı. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada kurye yaralanırken, motosikletin çarptığı kedi öldü. 

        Kaza,Yeşiltepe Mahallesi İsmail Cem Caddesi'nde meydana geldi. Bir yemek restoranında paket servisi yapan kurye Murat Y.'nin kullandığı 59 AGU 759 plakalı motosiklet, İsmail Cem Caddesi'ne geldiğinde, yoldan geçen kediye çarptı. Çevredekiler, motosikletlinin hızlı olduğunu ve duramadığı için kediyi ezdiğini söyledi. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, Murat Y.'nin kediye çarpma anı ve motosikletin devrildiği görüldü.  İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Murat Y., ambulansla, Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Murat Y'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, motosikletin çarptığı kedinin olay yerinde öldüğü öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa