Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Tekirdağ Haberleri

Başkan Kadir Albayrak üç ilçede çalışmaları inceledi

(Fotoğraflı)

TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu mesaisinde Süleymanpaşa, Şarköy, Malkara ilçelerinde tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Sabah erken saatlerde Malkara ilçesini ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, çalışmaların son durumunu yerinde inceledi. Şarköy İlçesine bağlı Hoşköy Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, Gaziköy ve Mürefte Mahallelerini de ziyaret etti. Ziyaretlerine Yeniköy ve Uçmakdere Mahallesi ile devam eden Başkan Kadir Albayrak, mahalle sakinleriyle sohbet ederek talepleri dinledi. Şarköy İlçesi Prestij Caddesini de ziyaret eden Başkan Albayrak, sabah sporu yapan vatandaşlarla bir araya geldi.

Şarköy sahilindeki çalışmaları yerinde inceleyerek konuyla ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, sahil boyunca bulunan yosunların oluşturduğu kirli tabakanın ekipler tarafından temizlendiği ve plajın kullanıma hazır hale getirildiği bilgisini aldı.

Başkan Albayrak, Kumbağ ve Barbaros ziyaretlerinin ardından Süleymanpaşa ilçesinde Barbaros Caddesi'nde başlayan RCC Sıkıştırılmış Beton Asfalt çalışmalarını da inceledi. Süleymanpaşa sahilde sabah sporu yapanlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Albayrak, vatandaşlara iyi hafta sonları diledi.

(MA-MEF-Y)

05.08.2017 14:24:05 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri