Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tekin Acar ile Meltem Acar boşandı - Magazin haberleri

        Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Meltem Acar geçtiğimiz günlerde İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak 2014 tarihinde evlendiği eşi Tekin Acar’a boşanma davası açtı. Meltem Acar’ın mahkemeye sunduğu dilekçede, bu evliklerinden 2014 doğumlu bir çocuklarının olduğu anlatıldı. Dava dilekçesinde, “Tarafların arasındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlilik birliği çekilmez hale gelmiştir. Evlilik birliği temelinden sarsılmış olup tarafların bir arada yaşamaya tahammülü kalmamıştır. Her iki tarafta bu evlilikten yeteri kadar yıpranmıştır. Bu sebeple daha fazla zarar görmeden ayrılmaya karar vermişlerdir. Taraflar boşanma konusunda karşılıklı olarak anlaşmış olup buna ilişkin boşanma protokolü hazırlamıştır” denildi.

        Acar çiftinin boşanma davası bugün İstanbul Aile Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya davacı Meltem Acar ile davalı Tekin Acar avukatlarıyla birlikte katıldı. Mahkeme hakiminin “Boşanma konusunda kararlı mısınız?” sorusu üzerine söz alan Meltem Acar, “Davalı ile aramızda şiddetli geçimsizlik vardır. Davalıdan kendim için tedbir ve yoksulluk nafakası ile maddi ve manevi tazminat talebim yoktur. Çocuğumun velayetinin tarafıma verilmesini istiyorum. Çocuğum için iştirak nafakası talebim yoktur. Tarabya’daki taşınmazın aylık kira bedelinin taşınmaz satılana kadar tarafıma ödenmesini istiyorum. Eğer taşınmaz satılırsa davalı Tekin Acar’ın çocuğun eğitim, barınma ve tüm masraflarını karşılaması hususunda anlaştık. Boşanmamıza karar verilsin” dedi.

        Davalı Tekin Acar ise, “Ben de boşanmak istiyorum. Çocuğun velayetinin anneye verilmesini kabul ediyorum. Nafaka, tazminat ve alacak talebim yoktur. “Anlaşmalı” olarak boşanmamıza karar verilsin” diye konuştu. Kararını açıklayan mahkeme, çiftin “anlaşmalı” olarak boşanmasına karar verdi. mahkeme kararına göre çift birbirinden nafaka, maddi-manevi tazminat talebinde bulunmayacak. Çiftin çocuklarının velayeti anne Meltem Acar’a verilecek. Babayla çocuk arasında şahsi ilişki tesisi kurulacak.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa