Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor birleşme partisi oyunu kim kazandı? 4 Mart Survivor bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor birleşme partisi kazananları!
        • 1

          Survivor 2022 yeni sezonunun ilk bireysel dokunulmazlık mücadelesi kıran kırana geçti. Bireysel dokunulmazlık oyunları toplamda 3 gün düzenlenecek. İlk etapta kadınlar parkura çıktı ve ardından erkekler yarıştı. Survivor birleşme partisine gitmeyi garantileyen bir kadın ve bir erkek yarışmacı bu akşam oynanan oyunlar sonrası belli oldu. İşte Survivor birleşme partisi oyunu kazananları...

        • 2

          SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ OYUNUNU KİM KAZANDI?

          Kadınlar mücadelesinde finalde Elif ve Nagihan yarıştı. Elif, Nagihan'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

          Erkekler mücadelesinde ise finalde Berkan ile Anıl yarıştı. Berkan, Anıl'ı 3-0'lık skorla geçerek birleşme partisine gitmeye hak kazandı.

        • 3

          Buna göre; birleşme partisine gitmeye hak kazanan ilk iki isim Ünlüler takımından Elif ve Gönüllüler takımından Berkan oldu. Yarın oynanacak oyun sonrası iki isim daha bireysel dokunulmazlık kazanacak ve ardından büyük oylama yapılacak.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa