Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wimbledon Tenis Kulübü kortlarında oynanan günün ikinci yarı final maçında, tek erkeklerde 4 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer ile 8 numaralı seribaşı Kanadalı Milos Raonic karşılaştı.

Maçın başlamasından itibaren rakibinden üstün bir performans sergileyen Roger Federer, özellikle file önünde kazandığı sayılarla ilk seti 6-4 aldı.

Oyun ritmini tutturan 33 yaşındaki Federer, ikinci sette de rakibinin servisini kırarak avantajı eline geçirdi ve bu seti de 6-4 kazanarak durumu 2-0'a getirdi.

Karşılaşma boyunca daha fazla basit hata ile oynayan Raonic karşısında üçüncü sette de etkili "backhand"leriyle sayılar bulan tecrübeli raket, 1 saat 41 dakika süren maçın son setini de 6-4 aldı ve 3-0'lık skorla finalde Sırp Djokovic'in rakibi oldu.

Günün diğer yarı final maçında Novak Djokovic, Bulgar rakibi 11 numaralı seribaşı Grigor Dimitrov'u 3-1 yenerek adını finale yazdırmıştı.

Wimbledon'dan daha önce 7 kez zaferle ayrılarak eski tenisçi ABD'li Pete Sampras'la turnuvayı en çok kazanan raket konumundaki Federer, finalde Djokovic'i yenmesi halinde bu rekorun tek sahibi olacak.

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda, yarın 6 numaralı seribaşı Petra Kvitova ile 13 numaralı seribaşı Eugenie Bouchard tek kadınlar finalinde mücadele edecek.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ