Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

TEB BNP Paribas İstanbul Open Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nda teklerde Hırvat Marin Cilic, Arjantinli rakibi Diego Schwartzman'ı 2-0 yenerek finale yükseldi.

Garanti Koza Arena'da gerçekleştirilen yarı final maçında dünya 8 numarası Cilic ile sıralamada 46. basamakta bulunan Schwartzman karşılaştı.

Organizasyonun 2 numaralı seribaşı tenisçisi Cilic, maça iyi başladı ve rahat bir oyunla ilk seti 6-1 kazandı.

Çekişmeli geçen maçın ikinci seti, "tie-break"e gitti. "Tie-break"i 9-7, seti de 7-6 kazanan Cilic, bir saat 39 dakika süren mücadeleden 2-0 galip ayrıldı ve teklerde finale çıktı.

FİNALİN DİĞER İSMİ RAONIC

TEB BNP Paribas İstanbul Open Uluslararası Erkekler Tenis Turnuvası'nda teklerde Kanadalı Milos Raonic, Sırp rakibi Viktor Troicki'yi 2-0 yenerek finale yükseldi.

Garanti Koza Arena'da devam eden turnuvada günün son maçında yarı finalde dünya 6 numarası Raonic ile sıralamada 38. basamakta yer alan Troicki karşı karşıya geldi.

Maça iyi başlayan turnuvanın 1 numaralı seribaşı tenisçisi Raonic, ilk seti 6-2'lik skorla aldı. İkinci seti de rahat bir oyunla 6-3 kazanan Raonic, bir saat 5 dakika süren mücadeleden 2-0 galip ayrıldı ve finale çıktı.

Kanadalı tenisçi, final mücadelesinde yarın Hırvat Marin Cilic ile karşılaşacak.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ