Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Kuzey kombinenin bireysel gundersen dalında öğleden önce Kiremitliktepe'deki Türk Telekom Kayakla Atlama Kuleleri'nde K95 atlayışları yapan sporcular, öğleden sonra da Erzurum'un kayak merkezlerinden Kandilli'de 10 kilometre kayaklı koşuda yarıştı.

Sporcular, kayaklı koşu yarışına K95 atlayışlarında elde ettikleri derecelerine göre sıralanarak başladı.

Rusya'dan Ivan Panin'in ilk sırada çıktığı yarışa, Türk sporcu Mustafa Öztaşyonar, artı 5 dakika ile 30. ve son sırada başladı.

Universiade kapsamına ilk kez Erzurum'da alınan ve yüksek dayanıklılık, performans gerektiren kuzey kombine gundersen branşında kayaklı koşuya üçüncü sıradan başlamasına karşın İsviçre'den Tommy Schmid, bu bölümde birinciliği elde etti ve genel sıralamada zirveye yerleşerek altın madalyaya ulaştı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ