Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Halis Özkahya, Fenerbahçe, Kayseri Erciyes, uzatmalar, Caner Erkin - Fenerbahçe Haberleri

        FIFA kokartlı Halis Özkahya için 3 sezon önce MHK Başkanı şöyle demişti: “Geleceğin yıldızıdır. Avrupa’da 1 numara olacaktır...” İşte o günden bu yana Halis hep geri gitti. Faul nedir, kriterleri nelerdir tam olarak bilmiyor. İşte bu yüzden hata yapıyor. İzleyene de saç baş yolduruyor. İlk hafta az daha Beşiktaşlı M.Pektemek’in ayağı kırılıyordu. Özkahya ise bırakın kırmızıyı, sarı bile gösteremedi. Özkahya’nın dün gece o kadar çok hatası var ki; hepsini bu satırlara sığdırmak mümkün değil. Ama işte en kritik olanları:

        SOW’A ‘NET’ TEKMEYİ ATLADI

        Kayseri Erciyesli Mangane, maçın 6. dakikasında Sow’a öyle bir müdahalede bulundu ki; Senegalli yıldızın neredeyse ayağını kıracaktı. Hakem oralı bile olmadı... Ne faul verdi ne sarı verdi ne de kırmızı...

        CANER’İN İLK SARISI KESİNLİKLE YANLIŞ

        Caner ceza alanına girerken dengesini kaybederek düşüyor. Özkahya, Caner’e “Al sana sarı kart” demez mi? Bu olsa olsa acemi bir hakem yorumu olur...

        F.BAHÇE’NİN GOLLÜK ATAĞINI KESTİ

        F.Bahçe’nin yüzde 100’lük bir gol avantajını abuk subuk bir kararla yok etti... FIFA diyor ki; önce avantaj gözet, sonra kartını gösterirsin!

        CANER’İN 3 TEKMESİ; 1 KIRMIZI OLAMADI!

        Maçın kırılma anı 39’du... F.Bahçeli Caner, yerde yatan ve topu saklamaya çalışan Yasin’e tam 3 tane tekme attı. Dördüncüsünü atmaya hazırlanırken Emre engelledi. 2-3 dakika sonra karar çıktı ama... Sadece faul... Bu karara inanın hakemlik kurumu adına çok üzüldüm. F.Bahçe, Özkahya sayesinde maçı 11 kişi tamamladı. Sevgili Ersun Yanal’ın da hakkını teslim edelim. Baktı ki hakem atamıyor, Caner’i oyundan aldı!

        YARDIMCI MI? ENGEL Mİ?

        Yardımcı hakem Cem Satman’ın gözünün önündeki korneri aut olarak işaretlemesi, maçtan ne kadar kopuk olduğunun net bir göstergesiydi.

        TEK DOĞRUSU ‘UZATMA’

        F.Bahçe’nin golü 90+4. dakika, 24. saniyede geldi. Uzatma 4 dakikaydı. Erciyesliler’in itirazı var. Ama hakemin kritik kararlar içinde tek doğru yorumuydu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa