Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İstanbul'da sınıf atlayacağım! - Galatasaray Haberleri

        Amrabat'ın Galatasaray aşkı bitmiyor. Galatasaray’da oynamak istediğini açıkladıktan sonra kulübü tarafından kadro dışı bırakılan, A2 takımına gönderilen genç oyuncu Hollanda basınına konuştu.

        Kayserispor’la 3.5 yıllık sözleşmesi bulunan Amrabat, Hollanda’da yayın yapan Voetbal International’a yaptığı açıklamada Galatasaray forması giymeyi çok istediğini dile getirdi. Amrabat, “Beni çok istediklerini öğrendiğim andan itibaren benim için her şey çok açıktı. Böyle bir adım atmamı kimse engellememeli. Ben Kayserispor’a ve Şota Arveladze’ye şükran borçluyum, her şey çok güzeldi ama bitti. Çünkü Galatasaray’a imza atarak hem sportif, hem de maddi açıdan ileriye doğru çok büyük bir adım atmış olacağım” ifadelerini kullandı.

        24 yaşındaki genç oyuncu, transferinin neden yavaş geliştiği yönündeki soruya ise şu cevabı verdi: “Galatasaray, ilk teklifini sunduktan sonra Kayserispor Başkanı görüşmelere başlamayı reddetti. Normalde bunun oyunun bir parçası olduğunu düşünürsünüz, fakat şu an bunu bilemiyorum. Galatasaray’ın ciddiyetinde bir sorun yok. Başkan Ünal Aysal’ın medyada yer alan açıklamaları beni takımda görmeyi çok arzuladıkları yönünde.”

        "Amrabat ne yapacağına kendisi karar verecek"

        Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Şota Arveladze, geçtiğimiz günlerde ismi Galatasaray'la anılan Amrabat konusunda ellerinden gelen tüm anlayışı gösterdiklerini belirtirken, Faslı futbolcunun kendi kararını kendisinin vereceğini söyledi.

        "Galatasaray çocuğun kafasını karıştırdı" diyen Gürcü teknik adam, "Antalya kampında kendisiyle oturup konuştuk. Kayserispor'da kalmak istemediğini söyledi. Ama kulüple daha 3.5 yıllık anlaşması var. Ne yapacağına artık kendisi karar verecek" şeklinde konuştu.

        Ambrabat'ın Kayserispor'u hafife almaması gerektiğini belirten Şota, şu saatten sonra biz de işimize bakacağız, o da işine bakacak. Kayserispor küçük kulüp değil. Kulübü, taraftarı ve medyayı hiç kimse yok sayamaz" ifadelerini kullandı.

        Faslı futbolcu Ambrabat, 21 Ocak - 12 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası için 8 Ocak'ta takımının kampına katılacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa