Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe CSKA istedi Kocaman vermedi - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Miroslav Stoch... Transferi kelimenin tam anlamıyla ‘olay’ olmuştu. Frank Rijkaard’ın G.Saray yönetimine verdiği listenin 1 numarasıyken F.Bahçe’nin son dakika operasyonuyla Slovak yıldızı renklerine katışı, henüz Türkiye’ye ayak basmadan onu taraftarın gözdesi yapmıştı.

        Geçen sezon lige kötü başladı ama son haftalarda kritik golleriyle dikkat çekti. Bu yıl da son haftalarda kanarya’nın en etkili ismi haline geldi. Ankaragücü maçında 2, Bursa deplasmanında 1 gol atan Slovak yıldız, transferin de ‘aranılan isimi’ oldu.

        Kendisini Chelsea’ye getiren ‘yetenek avcısı’ Frank Arnesen’in yeni kulübü Hamburg’a transfer etmek istediği 22 yaşındaki oyuncu, Rusya’da da liste başı oldu. Çek internet sitesi efutbol’un haberi, bu konuda geçtiğimiz hafta yaşanan gelişmeyi gözler önüne serdi.

        KOCAMAN VETO ETTİ

        Rusya Ligi ekibi CSKA Moskova’nın Stoch için F.Bahçe’nin kapısını çaldığı ortaya çıktı. Rus ekibinin Slovak yıldıza ilgisini bildirmesi sonrası konu Aykut Kocaman’a iletildi. Zaman zaman forma şansı vermese de Stoch’un yeteneğine hep vurgu yapan Kocaman, “Stoch bizim için çok önemli. Ona çok ihtiyacımız var. Satmayın” raporunu verdi.

        Bunun üzerine F.Bahçe yönetiminin, CSKA’ya “Stoch’u bırakmayız” yanıtını verdiği ve Slovak yıldızla ilgili transfer planlarının rafa kalktığı öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa