Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş O penaltıya biz de şaşırdık! - Beşiktaş Haberleri

        Hürriyet'in haberine göre; UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın Stoke City'ye 2-1 yenilmesine neden olan penaltı kararı İngilizleri bile şaşırttı. Öyle ki, rakip takımın başkanından çarpıcı bir itiraf geldi. İngiliz kulübünün başkanı Peter Coates, Sivok ile Crouch arasındaki itişmeye penaltı çalınması ile ilgili olarak "Böyle penaltıyı İngiltere'de vermezler. Fransız hakemin kararı, sizler kadar bizleri de şaşırttı" dedi.

        Siyah-beyazlı yöneticilerden Fahrettin Curoğlu, Cengiz Zülfikaroğlu ve Necip Sever'le sohbetinde Beşiktaş'ı güzel futbolundan dolayı kutlayan ve teselli eden İngiliz başkan şunları söyledi.

        Q7 GİBİ YILDIZIMIZ YOK

        "Biz takımımıza 30 milyon pound harcadık ama sizdeki gibi yıldızlarımız yok. Quaresma ve Fernandes'i hayranlıkla izledim. Böyle futbolcular dünya futbolunda artık kolay kolay yetişmiyor. Özellikle Fernandes gibi bir oyuncuya çok ihtiyacımız var. Devre arasında böyle bir oyuncuyu kadromuza katmak isteriz. Hatta Q7'yi de almak isteriz. Çünkü bu ikili, bizim takımdan 10 kat daha atak oynadılar."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa