Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Govou geliyor! - Beşiktaş Haberleri

        Govou’ya 3 yıl için toplam 9 milyon Euro, menajerine de 1 milyon Euro önerildi. Transferde imza aşamasına gelindi!

        GAZETE HABERTÜRK / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş beklenen bombayı patlatmaya hazırlanıyor... Yeni sezonun startını erken veren ve yabancı transferinde kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar, Interli Quaresma’yı hedef gösteriyor ama perde arkasındaki asıl hedef Lyonlu Sidney Govou. Sezon sonu sözleşmesi sona eren Govou ile ön görüşmelerde bulunan Beşiktaş yönetiminin, Benin asıllı Fransız oyuncunun transferinde mutlu sona çok yakın olduğu öğrenildi.

        Kartal, geçtiğimiz günlerde Lyon’dan ayrılacağını açıklayan Govou’ya 3 yıllık sözleşme teklif etti. Yıllığı 3 milyon Euro’dan tarafların anlaşmaya vardığı, oyuncunun menajerine de 1 milyon Euro ödeneceği ifade edildi.

        ÖZEL HAYATI DA RENKLİ!

        Transfer görüşmelerini Serdal Adalı bizzat yönetirken, resmi açıklamanın ise önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor... 2 gün önce Şampiyonlar Ligi yarı finalinde B.Münih’e karşı forma giyen Benin asıllı Fransız oyuncunun futbolu kadar özel hayatı da bir hayli hareketli. Govou’nun ismi, geçtiğimiz günlerde Avrupa basınında çıkan aralarında Ribery, Benzema ve Ben Arfa gibi oyuncuların da yer aldığı seks skandalına karışmıştı.

        Profesyonel olarak 11 yıldır Lyon’da forma giyen ve kariyeri boyunca başka bir takımda oynamayan Sidney Govou, hızlı bir futbolcu olmasının yanı sıra güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Lyon’un efsane oyuncularından Juninho’nun takımdan ayrılmasıyla beraber takımda kaptanlığa getirilen Fransız futbolcu, ekim ayında bir maçtan önce gece kulübüne gittiği için kaptanlıktan alınmıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa