Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Riekerink'e eleştiriler artarken, Fenerbahçe karşısında sergilenen pasif futbol Hollandalı hocayı topun ağzına getirdi. - Galatasaray Haberleri
        • 9

          Milli Takım patronu Fatih Terim ilk akla gelen isim olsada, Terim'in Milli Takımı bırakması ve zirveden uzaklaşmış bir takıma dönmesi düşük olasılık olarak görülüyor.

        • 10

          Dembele'nin bonservisi elinde olmasına rağmen 2-3 milyon imza parası yüzünden bu futbolcuyu elden kaçırmıştı. 22 yaşındaki Dembele, Celtic formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde art arda goller atıyor.

        • 11

          SİGURDSSON FİYASKOSU
          Galatasaray forvette sıkıntı yaşarken ilk haftalarda Eren Derdiyok'un üst üste attığı gollerle o dönemini atlatmıştı. Ancak ne zaman Eren Derdiyok suskun kaldı, forvet sorunuda tartışılmaya başlandı.

        • 12

          Fransa'nın Nantes kulübünden kiralanan Sigurdsoon'un sakatlığının düzeldiği ancak kendisinin sürekli "ağrım var" dilerek oynamadığı bir türlü önlenemiyor.Doktor raporlarına göre Sigurdsoon tamamen düzeldi.

        • 13

          Durum sadece psikolojik. Bu arada Sarı-Kırmızılı kulübün sağlık heyetinin transfer döneminde Sigurdsoon hakkında daha önce yaşadığı omuz sakatlığı yüzünden yönetime olumsuz rapor verdiği ve transferinin yanlış olacağını bildirdiği öğrenildi.

        • 14

          Kulüp doktorların bu raporuna rağmen İzlandalı golcü kiralandı ve henüz bir dakika bile oynamadı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa