Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Moussa Sow'un transferi için Al Ahli ile görüşmelere başladığını açıkladı. - Fenerbahçe Haberleri

        SON DAKİKA: Fenerbahçe Moussa Sow'un transferi için Al Ahli ile görüşmelere başladığını açıkladı.

        Fenerbahçe, Moussa Sow ile yollarını ayırdı... Senegalli yıldızın gitmesindeki perde arkasını HABERTÜRK TV'deki Sportürk programında anlatan Başkan Aziz Yıldırım, “Meğer Sow’un gitme hadisesi daha önceden varmış sonradan öğrendik. Kendi menajeri değil de transfer etmek isteyen kulübün menajeri geldi. ‘7.5 milyon Euro peşin, 7.5 milyon Euro da daha sonra ödeyelim’ dediler ayrıca 1.5 milyon Euro da kendileri istiyor. Hocaya sorduk. ‘Kalmasını isterim’ dedi. Sow ile yaptığımız görüşmede de ‘Biz seni satmak istemiyoruz. Oyun bozanlık yapacaksan, huzur kaçıracaksan sana yardımcı oluruz git. Ama çık kamuoyuna konuş çok iyi teklif var diye deklare et biz de sana gerekeni yapalım’ dedik. Kendisi ‘Ben gitmek istemiyorum’ dedi” ifadesini kullandı.

        EŞYALARINI TOPLAYIP SAMANDIRA’DAN AYRILDI

        Yıldırım, Senegalli için sözlerine şunları ekledi: “Son iki gündür Sow yine, ‘gideceğim’ diye başladı. Öğrendik ki Kalamış’ta bir otelde Sow, menajeri ve karşı tarafın menajeri buluşmuşlar kafasını çelmişler. Bunun üzerine, ‘İdmana çıkmam, gitmek istiyorum’ demeye başlamış. Benle görüşmek istedi ama ona ‘Artık yokum, Terraneo ile görüş’ dedim. Ya yolcu ya da tribüne.”

        DETAYLAR BİRAZDAN...

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa