Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Futbol Disiplin Talimatı'nda (FDT) yapılan değişikliğin ardından Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor'un ligde aldığı seyircisiz oynama cezalarını, para ve tribün kapatma cezalarına çevirdi.

PFDK'dan yapılan açıklamada, 15 Temmuz 2014'te yürürlüğe giren FDT'nin geçici 2. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verilmiş ve infazı tamamlanmayan seyircisiz oynama cezalarının re'sen yeniden değerlendirildiği belirtildi.

Yeniden değerlendirme sonucunda, Fenerbahçe'nin sahasında Kardemir Karabükspor ile oynadığı lig maçında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 6. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle aldığı 1 maç seyircisiz oynama ve 300 bin lira para cezasının, yeni FDT uyarınca ev sahibi kulüp olarak gerçekleştirilen 4. ihlal olması nedeniyle tribün kapatma ve 200 bin lira para cezası olarak değiştirilmesine, cezanın, ihlalin gerçekleştirildiği Türk Telekom ve Migros tribünlerinde infaz edilmesine karar verildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ