Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

MURATHAN MUNGAN (FENERBAHÇELİ): Fenerbahçeliyim ama Alex'in gidişine üzülmek için ille de Fenerbahçeli olmak gerekmediğini düşünüyorum. Futbol da ortak değerler gerektirir.

İBRAHİM TATLISES (FENERBAHÇELİ): Alex gitti. Aykut hoca artık bizi kümeye taşır. Allah bütün Fenerbahçelilere yardim etsin.

ATA DEMİRER (GALATASARAYLI): Her Fener derbisinden önce 'İnşallah oynamaz' diye dua ettiğimiz adam 'Bir Galatasaraylı olarak seni seviyorum hoşçakal Alex! Gercek yetenek!

HARUN TEKİN (GALATASARAYLI): Alex böyle gönderilmez.

ŞORAY UZUN (GALATASARAYLI): Alex!!! Bir Cim Bomlu olarak futbolun ve kişiliğinin önünde saygıyla eğiliyorum. En kıymetli rakibimizdin

SELÇUK ERDEM: İlk defa futbol yorumu yapacağım; ayıp lan!

CEM DAVRAN (GALATASARAYLI): Tam bize göre bir muhabbet. Üç gün önce heykelini diker, üç gün sonra kovarız. Vatana hoşgeldin Alex de Souza.

ALİŞAN (FENERBAHÇELİ): Böyle bir son bize hiç yakışmadı hem de hiç! 1.5 yıldır arkanızda duran taraftara hediyeniz bu mu! Günah günah... ALEX ALEX ALEX

BURAK ÖZÇİVİT (FENERBAHÇELİ): Giden hiçbir şampiyonluğa bu kadar üzülmemiştim. Alex'e bu yaptırılan taraftarı karşısına alma biçimidir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ