Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Gio’ya 8 milyon Euro veremeyiz, Arda’yı da o fiyata satmayız...

GAZETE HABERTÜRK / Erhan TELLİ

Galatasaray’da son haftalarda yaptığı açıklamalarla hem futbolcuların hem de yönetimin tepkisini çeken teknik direktör Frank Rijkaard, sonunda ağzındaki baklayı çıkardı. Devre arasında Sarı-Kırmızılı takıma kiralık olarak alınmasında büyük rol oynadığı Meksikalı Dos Santos’un bonservisinin de alınmasını isteyen ünlü çalıştırıcı, İngiliz kulübü Tottenham’ın Giovani Dos Santos için belirlediği 8 Milyon

Euro’luk bonservis bedeli karşılığında Arda’yı istemelerine ‘onay’ verdi. Ancak bu takasa karşı çıkan yönetimin, “Giovani’ye o parayı veremeyiz, kaptanımız Arda Turan’ı da o rakama satmayız” restini çektiği öğrenildi.

‘ZATEN GİTMEK İSTİYOR’

Daha önce verdiği raporda hem Mehmet Topal’ın hemde Arda Turan’ın bir başka kulübe satılmasında sakınca görmeyen teknik adamın devre arasında Galatasaray’a getirttiği Giovani Dos Santos konusundaki ısrarı devam ediyor. Dos Santos için Arda’yı bile gözden çıkarmaya hazır olan Frank Rijkaard’ın yöneticilerle yaptığı son görüşmede Tottenham Kulübü’nün takas önerisine sıcak baktığımesajını verdiği ve “Arda zaten gitmek istiyor. Dos Santos onun boşluğunu doldurabilecek bir oyuncu” dediği belirtildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ