Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Atiker Konyaspor ve ligde hafta sonu Samsunspor ile oynayacakları maçları değerlendirdi.

Atiker Konyaspor'un iyi bir takım olduğu belirten Bakkal, "Bizim de kupada iddiamız belli. Bizim için iyi bir maç atmosferi oluyor. Konyaspor, çok iyi futbol oynayan bir takım. Biz de ligimizin iyi takımlarından, şampiyonluğa oynayan bir ekibiz. İyi bir maç olacak. Turu atlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

TFF 1. Lig'in 20. haftasında 12 Şubat Pazar günü oynayacakları Samsunspor karşılaşmasıyla da ligde telafisi olmayacak maçlara çıkacaklarını aktaran Bakkal, "Oyuncularım ve bizler bunun bilincindeyiz. Tuzlaspor maçındaki gibi istek, arzu ve maç kazanma coşkusu ortaya çıkacak. İnşallah bir hafta aranın ardından ligde de kazanmaya devam edeceğiz. Samsunspor gibi zor rakiple oynayacağız ama bizim yapacaklarımız ve yaptıklarımız ortada. Oyuncularıma güveniyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ