Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HABERTÜRK SPOR / VOLKAN KÖSE

Yasin Dallı’nın moderatörlüğünü yaptığı organizasyonda öğrencilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, hakem hataları ile ilgili bir soru üzerine “Bizim sesimiz büyük takımlar gibi çıkmıyor. Trabzonspor’a yapıldığı zaman neler olduğunu görüyorsunuz. Kasımpaşa’ya yapıldığında kimsenin sesi çıkmıyor. Büyük bir taraftar gücümüz olmadığı için yapamıyoruz. Biz her zaman saygımızı koruduk. Her zaman onlardan bir şeyler bekledik.

‘MAĞDUR EDİLDİK’

Sadece iki tane hakem arkadaşımız geldi, özür diledi. Diğerleri çekti gitti. Bana göre bu sene takımları çok mağdur etti hakem arkadaşlar. Bu lig böyle devam edecek, inşallah kazasız belasız biter. En kritik dönemlere giriliyor. Bundan sonra hakemlerin yapacağı hataların telafisi yok. Ama Kasımpaşa’yı çok çok mağdur ettiler” diye konuştu.

‘ARDA DERS VERDİ'

Rıza Çalımbay, Barcelona’daki gururumuz Arda Turan’ın ortaya koyduğu performansla bazı oyunculara iyi bir ders verdiğini de söyledi. Arda’nın G.Saray’dan Manisaspor’a kiralık gittiğini anımsatan Çalımbay, “Orada çok iyi oynayıp geri döndü. Bazı arkadaşlarımız kiralık gidiyorlar, kayboluyorlar. Belki kendisinin bile hayal edemeyeceği şekilde Barcelona’ya gitti” dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ