Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Derbi tartışmaları sürüyor. Fenerbahçe, Beşiktaş'ın dün akşam yayınladığı görüntülere, hem yazılı hem de görsel olarak cevap verdi. Video haber eşliğinde sunulan haber bülteninde şu sözler sarfedildi:

"İlk maçta gerginlik yaratan Bilic, hareketlerini tekrarladı. Maçın başında Alper Potuk'u sindirmeye oyundan düşürmeye ve fiziki müdahalede bulunduğu görülmüştü. Alper, Bilic'e cevap vermezken, Beşiktaş Teknik Direktörü el ve kol hareketlerine devam etmiştir. Bilic, Kadıköy'de kendine ait olduğu çizgiden sürekli dışarıda yer almıştır? Ayrıca, tribünleri tahrik etmek için hareketlerde de bulunmuştur. 30. dakikada Emenike kenara gelirken, Emenike'nin yoluna çıkıyor belki de Emenike'nin kendisine bir hareket yapmasını düşünüyordu."

"Bilic, ilk maçtaki gibi Emre Belözoğlu'nu hedef alıyordu. Ana dilinde Emre'ye küfür eden Bilic, hem de Hırvatça Emre'nin annesine küfürlerine devam ediyordu. Beşiktaş TV'nin yayınladığı görüntünde Emre'nin Bilic'in söylediği küfürlere tepkisi Hırvatç'ya yayınlanmamıştır. Bunu sizlere biz sizlere yayınlayalım?."

Öte yandan "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" başlığının verildiği görüntülerde Bilic'in Beşiktaş-Arsenal karşılaşmasında tribüne gönderildiği hatırlatıldı.

İLK HTSPOR.COM'DAN OKUDUNUZ... BJK TV O GÖRÜNTÜLERİ YAYINLADI. EMRE BELÖZOĞLU NELER SÖYLEDİ?

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ