Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile yapacakları derbi karşılaşmasını kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

Sarı-lacivertli takımın Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenmanını izleyen ve Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Mahmut Uslu, hafta sonu konuk edecekleri lider Beşiktaş ile aralarındaki 4 puanlık farkı önemsemediklerini aktararak, "Biz Galatasaray maçına da 4 puan geride başladık. Bütün engellemelere rağmen, Beşiktaş karşısında 4 puanlık farkı yine 1 puana indireceğiz ve 10 maçın sonunda da şampiyon olacağız" dedi.

Ligde mağlup oldukları Gençlerbirliği maçında kötü oynadıklarını söyleyen Uslu, "O maçı da berabere bitirebilirdik. Yaptığımız hatalardan dolayı kaybettik. Telafi etmek yine futbolcuların elinde. Ben inanıyorum. Oyuncularımız toparlanacaklar ve önümüzdeki maçları alacaklar. Şimdi önümüzde 10 tane final maçı kaldı. Her maç zor ve bir final. Beşiktaş karşılaşması, Çaykur Rizespor maçından daha farklı değil. Ben inanıyorum ki bu çocuklar inşallah Beşiktaş'ı yenecekler" diye konuştu.

KALE ARKASI TRİBÜNLERİN KAPALI OLMASI

Uslu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından kale arkası tribünlerinin kapatılması yönünde verilen cezanın Tahkim Kurulu tarafından da onanmasına tepki gösterirken, uygulamanın çifte standart olduğunu savundu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ