Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 Hollanda robben: çok pişmanım, robben meksika açıklama, robben hollanda-meksika maçı - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        Hollanda Milli Takımı'nın yıldızı Arjen Robben, 2-1 kazandıkları Meksika karşılaşmasının ardından uzatma anlarında kazandırdığı penaltının doğru karar olduğunu söylerken, "Dürüst olmam gerekirse ilk yarıda yere atladığım için özür dilerim. Aptalca bir hareketti ve çok pişman oldum" ifadelerini kullandı.

        Penaltı vuruşunu kendisinin değil de Huntelaar'ın atmasına değinen Robben, "Bunu birlikte yapıyoruz. Bu kez onun vaktiydi. Normalde ben kullanmak istiyordum. Bir numara Robin çıkmıştı, ben ikinci penaltıcıydım. Ama bazen akıllı olmak zorundasınız. Klaas'ı biliyorum ve o yeni girmişti. Ona her zaman güvendim. O üst düzey bir forvet" diye konuştu.

        VAN GAAL: OLAĞANÜSTÜ BİR TAKIM RUHUNA SAHİBİZ

        Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Louis Van Gaal ise maçın ardından şunları söyledi:

        "Bu bir kaçış oldu. İkinci yarıda daha fazla şans elde ettik. Oyuna su molası için ara verildiğinde B planımızı devreye sokmaya karar verdik. Huntelaar ve Kuyt'a uzun toplar atarak gol aramayı denedik. Çok mütevazı bir oyuncu grubumuz var ve başladığımız hedefle yolumuza devam ediyoruz. Olağanüstü bir takım ruhuna sahibiz. Şimdi çeyrek finalde Kosta Rika ya da Yunanistan'dan biriyle oynayacak olmamız sorun değil. Çünkü çeyrek finalde kolay rakip olamaz ve onlar da turnuvaya çeyrek finalde veda etmek istemeyeceklerdir."

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa