Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan yılın son mücadelesinde Dusko Savanovic’in 22 sayı, Sasha Vujacic’in 15 sayı ve Semih Erden’in de 13 sayılık performansıyla galip gelen Lacivert-Beyazlılar, 13. maçında 11. galibiyetini elde etti.

Karşılaşmaya Semih Erden – Dusko Savanovic ikilisiyle 6-0’lık bir seriyle başlayan konuk takım, ilk dakikalarda skor üstünlüğünü eline alarak ilk çeyreği 16-22 önde tamamladı. İkinci çeyreğe ise hızlı başlayan taraf Tofaş olurken, özellikle orta mesafeli atışlarla 11-2’lik bir seri yakalayan Bursa temsilcisi 15. dakikada 27-24 öne geçti. İçeriden Dusko Savanovic dışarıdan da Sinan Güler ve Sasha Vujacic’le sayılar bularak toparlanan Anadolu Efes, devre sonunda 37-40’lık üstünlüğü yeniden eline aldı.

Üçüncü çeyrekte üç sayılık basketlerle farkı bir ara çift hanelere kadar çıkaran rakibi karşısında Chinemelu Elonu’yla oyuna tutunan Tofaş, son çeyreğe 59-65 geride girdi. Final periyodunda rakibinin hücum silahlarını tamamen devre dışı bırakan Anadolu Efes, farkı iyice açarak mücadeleden 71-94 galip ayrıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ