Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eylem Tok ve oğlu son durum: İşte tutuklanan çalışanın görüntüleri - Son dakika haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Türkiye gündemini sarsan ölümlü trafik kazasında, 17 yaşındaki oğlunu önce Mısır'a, oradan da ABD'ye kaçıran anne Eylem Tok'un yer aldığı soruşturma genişletiliyor.

        ŞİRKET ÇALIŞANI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, dün yaşanan gelişme üzerine, şirket çalışanı Ayşe Ceren A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dosyaya şüpheli olarak eklenen baba Bülent Cihantimur hakkında ise yurt dışına çıkma yasağı konuldu. Araçta bulduğu yaralıya ait telefonu polise götüren şirket şoförü A.K. hakkında da adli kontrol kararı verilerek yurt dışına çıkma yasağı konuldu.

        ÇALIŞANIN BU GÖRÜNTÜLERİ DOSYAYA KONULDU

        Yurt dışına kaçan anne Eylem Tok ile oğlunun kaçış planını organize ettiği iddiasıyla tutuklanan şirket çalışanı Ayşe Ceren A.’nın polis tarafından elde edilen kamera görüntüleri soruşturma dosyasına konuldu. Elde edilen görüntülerde, Ayşe Ceren A.’nın kullandığı araç olay gecesi, Bülent Cihantimur ve Eylem Tok’un yer aldığı araçların peşinden siteden dışarı çıkış yapıyor.

        HAVALİMANINDA EYLEM TOK'UN ARKASINDA GÖRÜNTÜYE YANSIDI

        Havalimanında Eylem Tok ile oğlu araçtan inerken görülüyor. Ardından Ayşe Ceren A.'nın, araçtan inişi görülüyor. Eylem Tok ile oğlu havalimanı güvenlik bölümünden geçtiği görüntüde Ayşe Ceren A.’nın o geçiş bölümünde olduğu da görüntüye yansıyor.

        “HAVALİMANINA GİDELİM” DEDİ

        Havalimanında yürürken görülen Ayşe Ceren A.'nın, olay gecesi evdeyken Bülent Cihantimur'un, “Oğlumuzu hastaneye götürelim” dediğini belirterek, “Yola çıktık. Bir süre sonra araçları durdu, Bülent bey 'Aracın şarjı bitti sen al bunları' dedi. Eylem Tok ve oğlunu arabama aldım. Yolda giderken Eylem hanım 'Havalimanına doğru gidelim' dedi" cümleleri de ifadesinde yer aldı.

        İNCELEMELER SÜRÜYOR

        Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor. O gece yaşananlarla ilgili şüpheli görülen kişilerin HTS kayıtlarına bakılması için çalışma başlatıldı.

        Acılı baba taziye bekliyor... Eylem Tok ve oğlu New York'ta!
        Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa