Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor tesislerini daha verimli kullanarak sporcu sayısını artırmayı istediklerini söyledi.

İstanbul'un Beylikdüzü Spor Kompleksi'ni gezen Kasapoğlu, yaptığı konuşmada sporun gelişiminde kulüplere önemli görevler düştüğünü belirterek, "Kulüpleşmede istenen düzeyde değiliz. Ülke olarak kulüp sayısını artırmamız lazım, bunun için yeni açılım gerekiyor. 'Spor Türkiye' projesiyle inşallah sporu tabana yayma politikamızı daha sistematik şekilde ortaya koyacağız" dedi.

Beylikdüzü Spor Kompleksi'nin güzel bir tesis olduğunu vurgulayan Kasapoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:"Ülkemizin en güzel tesislerinden birindeyiz. Eminim tesisle ilgili sıkıntılar vardır, işletimiyle ilgili sıkıntı vardır. Devasa bir tesis ama burayı çok güzel işleteceğiz. Bu bizim için önemli başlangıç. Son 17 yıldaki tesisleşmemiz, finansman anlamında tesislerin sayısı itibarıyla hiçbir ülkede yok. Tesisleşmedeki devrimi bundan sonraki süreçte tesislerin içini doldurarak, sporcuları başarı hikayelerini artırarak, toplumun her kesiminin bu tesislerden faydalanmasını tesis edeceğiz. Bunu ülke genelinde büyük ölçüde başlattık."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ