Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu ve asayiş olayları açısından metruk binaların halkı tedirgin ettiğini belirterek, 2019 yılında metruk binaları yıkacaklarını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek'te Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığının düzenlediği Narkotik Suçlarla Mücadele Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.Burada konuşan Bakan Soylu, hortum ve fırtına nedeniyle kayıplar yaşayan Antalya’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Read more!

Türkiye’nin kimi kronikleşmiş, kimisi de yeni olan birçok güvenlik tehdidiyle eş zamanlı olarak mücadele ettiğini dile getiren Bakan Soylu, “Bu bir tercih değildir. Bilakis bu bir mecburiyet ve 21. yüzyılın önümüze koyduğu bir beka gerekliliğidir. Trafik, terör, uyuşturucu ve göç, bu mücadelenin ana konularıdır. Bunlardan trafiği ayrı tutuyorum, çünkü doğrudan suç veya suçlu aradığımız bir alan değildir. Kendi içimizde yaşadığımız bir mesele. Ancak diğerleri birbiriyle bağlantılı, birbirini besleyen ve ağırlıklı olarak dışarıdan bize gelen tehditlerdir. Özellikle terör ve uyuşturucu paket program gibi. Birbirlerine can suyu veriyorlar. Terör, uyuşturucuya alan ve lojistik imkan oluşturuyor, uyuşturucu da teröre finansman sağlıyor. Ve her ikisi de küresel çapta yayılmış durumda. Terör Afrika’da da, Avrupa’da, Orta Doğu’da da varlık gösteriyor. Avrupa’nın başkentlerinin metrolarında ellerinde makineli tüfeklerle özel harekatçılar nöbet tutuyor” diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ