Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika... Ünlü şarkıcı Devran Çağlar rezidansta ölü bulundu

        Maltepe’de yaşadığı rezidansta ölü bulunan 56 yaşındaki Devran Çağlar’ın olayı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Polisin ulaştığı bilgilere göre, Çağlar’ın çalıştığı işyeri sahibi ünlü şarkıcıdan 2 gündür haber alamadı. Telefonla ulaşamadığı Çağlar’ın durumundan şüphelenen işyeri sahibi eve gitti.

        KOLTUKTA BULDU

        Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre yedek anahtarla eve giren işyeri sahibi Devran Çağlar’ı başı yan tarafa düşmüş , koltukta oturur şekilde buldu. Çağlar’ın ölü bulan işyeri sahibi olayı hemen polise bildirdi.

        Olay yerine gelen polis incelemelerde bulundu.

        DARP VEYA BAŞKA İZ YOK

        Yetkililer tarafından yapılan ilk incelemede Çağlar’ın vücudunda herhangi bir darp , kesik veya kurşun izine rastlanmadı. Evde yapılan incelemede, intihara neden olabilecek herhangi bir bulguda bulunmadı. Çağlar’ın gerçek ölüm nedeninin yapılacak otopsi raporundan sonra ortaya çıkacak.

        DEVRAN ÇAĞLAR KİMDİR?

        1 Ocak 1963 yılında Adana’da dünyaya geldi. 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol aldı. Şöhret olduğu yıllarda Bülent Ersoy’un tahtına aday olarak görülen şarkıcı, zamanla popülerliğini yitirmiş ve kendisi buna sebep olanın diva olduğunu iddia etmişti.

        Arabesk ve fantezi türde seslendirdiği şarkılarla tanınan Devran Çağlar 2000'li yılların başında cinsiyet değiştirme ameliyatı da olmuştu

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa