Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberleri: Yüzünde sigara söndürdü! Rezidansta işkenceye 36'şar yıl istendi...
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Son dakika haberler... Konya'da, 8 Nisan'da Selçuklu ilçesinde bulunan rezidanstaki stüdyo dairede, iddiaya göre M.K. adlı kadın, eski sevgilisi Murat D.´nin davetiyle WhatsApp üzerinden kendisine gönderdiği adrese gitti.

        YÜZÜNDE SİGARA SÖNDÜRDÜ

        DHA'da yer alan habere göre M.K., stüdyo dairede, Murat D.´nin nişanlısı Sara D. ve arkadaşı Tuğba D. ile karşılaştı. Sara D. ile arkadaşı, M.K.´ye Murat D. ile ilişkisini sorup, makasla saçlarını ve kıyafetlerini keserek, yüzünde sigara söndürdü.

        POLİSE GİDEREK ŞİKAYETÇİ OLDU

        Evden kurtulan M.K., polise giderek şikayetçi oldu. M.K., ifadesinde, "WhatsApp üzerinden bana bir adres gönderdi. Ben de gönderdiği adresteki rezidansa gittim. Bulunduğu daireye girdiğimde kapıyı Murat açtı.

        REKLAM

        "KESİCİ ALETLE SAÇLARIMI KESTİLER"

        İçeride 2 kadının daha olduğunu görünce şaşırdım. Murat, evdeki kadınlara dönerek 'M.K. bu' diyerek beni gösterdi. Kadınlar, bana Murat ile neden görüştüğümü sorup, tehdit ve hakaretlerde bulundu. Bir anda kesici bir aletle saçlarımı kestiler. Yanağımda, ellerimde sigara söndürdüler.

        "BENİ İŞKENCEYE DAVET ETMİŞ"

        Üzerimdeki kıyafetleri parçaladılar. Neye uğradığımı şaşırdım, çok korktum. Daha sonra gitmeme izin verdiler. Ben de o şekilde eve döndüm. Murat bana buluşma teklifi ederek işkenceye davet etmiş" dedi.

        ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

        Şikayet üzerine gözaltına alınan Murat D.´nin nişanlısı Sara D. ile arkadaşı Tuğba D., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

         Rezidansta dehşeti anlattı!
        Rezidansta dehşeti anlattı! Haberi Görüntüle

        4 GÜN İÇİNDE İDDİANAME HAZIRLANDI

        Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, 4 gün içinde iddianame hazırlandı. İddianamede 'birden fazla kişi tarafından silahlı tehdit, yağma, hakaret, cebir, mala zarar verme ve hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından Murat D., nişanlısı Sara D. ile Tuğba D. için 36'şar yıla kadar hapis cezası istendi. İddianame, Konya 3´üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa