Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

10 Ocak'ta, Toroslar ilçesinde Adalet Meslek Yüksek Okulu mezunu olan ve bir avukatlık ofisinde katip olarak çalışan Raziye Oskay'ın eski nişanlısı Barış Can Uçuk tarafından tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürerken, olayla ilgili detaylar ortaya çıkıyor.

Read more!

İddiaya göre, cinayet şüphelisi Barış Can Uçuk ile Raziye Oskay, ortaokul yıllarında tanıştı ve lise döneminde sevgili oldu. Zaman zaman anlaşmazlık yaşayan Uçuk ile Oskay arasında ilk silahlı saldırı 10 Mayıs 2017'de yaşandı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI

DHA'nın haberine göre, cinayet şüphelisi, kendisini şiddet ve tehdit nedeniyle terk eden Raziye'nin evini kurşunladı. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı olayda, kurşunların isabet ettiği babaevi ile komşu evinde maddi hasar meydana geldi. 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs, silahla tehdit, konut dokunulmazlığını ihlal' gibi suçlardan ailenin şikayetçi olduğu Barış Can Uçuk, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Bunun üzerine soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı, Uçuk'un serbest bırakılmasına itiraz etti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ