Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hırsızlar, girdikleri evde karı-kocayı bıçakladı! | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay dün gece yarısı meydana geldi. E.Ç. (20), S.S. (20) ve M.İ (17) hırsızlık amacıyla Hayrettin Bulut'un (86) evine girdi.

        DHA'nın haberine göre, eve giren hırsızları fark eden Hayrettin Bulut ve eşi Mahügül Bulut (50) bağırıp yardım isteyerek hırsızlık olayını engellemek istedi.

        Yaşanan arbedede iki bacağı olmayan Hayrettin ve eşi Mahügül Bulut'u vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklayan hırsızlar evde bulunan 50 bin lira değerindeki para ve ziynet eşyayı alarak kaçtı.

        ALIŞVERİŞ YAPARKEN YAKALANDILAR

        Komşuların ihbarı üzerine eve gelen polis ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu hırsızlık şüphelisi şahıslar bir markette alış-veriş yaparken yakalanarak gözaltına alındı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçak darbesiyle ağır yaralanan karı ve koca ambulansla önce Sarıkamış Devlet Hastanesine ardından da Kars Harakani Devlet Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan Mahügül Bulut Van 100. Yıl Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        Öte yandan hırsızlık şüphelisi şahısların sabıkalarının olmadığı, içlerinden birisinin babasının kredi kartı ile yaptığı 14 bin liralık harcamayı kapatmak için hırsızlık olayını gerçekleştirmek istedikleri öğrenildi. Emniyetteki ifadeleri devam eden 3 kişi mahkemeye çıkarılacak.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa