Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika! Hatay Vali Yardımcısı, annesi ve erkek kardeşini öldürdü! Miras cinayeti!

        Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat, Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan annesinin evinde, babasının gözlerinin önünde, annesi ve erkek kardeşini silahla vurarak öldürdü.

        Anne İkbal ve avukat olduğu öğrenilen kardeşi Altuğ Polat, olay yerinde yaşamını yitirirken, olay anında evde olan babasının ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Annesini ve kardeşini öldüren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat.

        '20 MİLYONLUK MAL PAYLAŞIMINDA ANLAŞAMADILAR' İDDİASI!

        Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat'ın annesi ve kardeşini silahla vurarak öldürmesi olayının yaklaşık 20 milyon lira değerindeki miras tartışmasından kaynaklandığı iddia edildi.

        BABA HAKKINDA 'AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL' RAPORU

        İHA'nın haberine göre, Polat'ın anne ve kardeşinin babaları hakkında ‘akli dengesinin yerinde olmadığına’ dair rapor aldıkları da öğrenildi.

        Hatay Vali Yardımcısı Polat’ın, Adana’da yaşayan ailesinin evine gelerek bugün görülecek miraslık tarla davası öncesi aile bireyleriyle konuştuğu sırada çıkan tartışmada anne İkbal ve kardeşi Altuğ Polat’ı öldürmesinin ardından çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

        "SEN BEKARSIN BEN EVLİYİM MALLARI BENİM ÜZERİME YAPALIM"

        İddiaya göre, avukat kardeş Altuğ ve anne İkbal Polat arsa, ev ve bankada bulunan paralarla birlikte ortalama 20 milyon lira değerindeki mirasın paylaşılması için bir araya geldi. Vali Yardımcısı Polat, daha önce iddiaya göre kardeşi Altuğ'a, "Sen bekarsın, ben evliyim. Bu malları benim üzerime yapalım" dedi.

        Dün de bu konuları konuşmak üzere ailesinin evinde bulunan Tolga Polat, çıkan tartışma sonucu önce annesi İkbal Polat’ı ardından evden kaçmaya çalışan kardeşi Altuğ Polat’ı silahla vurdu.

        Ağabeyi tarafından öldürülen avukat Altuğ Polat.

        REKLAM

        TUTUKLANDI

        Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmayla, kardeşi Altuğ ve annesi İkbal Polat'ı tabancayla öldüren Tolga Polat kısa sürede gözaltına aldı. Şüpheli Tolga Polat, Adana Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Tolga Polat emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Tolga Polat, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Saldırıda hayatlarını kaybeden anne İkbal ve oğlu Altuğ Polat.

        EV MÜHÜRLENDİ

        DHA'nın haberine göre, Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat’ın, dün gece saatlerinde annesi İkbal Polat ile avukat kardeşi Altuğ Polat’ı tabancayla vurarak öldürdüğü apartmanın 6’ncı katındaki dairenin kapısı mühürlendi. Öte yandan Tolga Polat’ın kardeşi Altuğ Polat’ı kaçmaya çalışırken tabancayla vurduğu merdiven ve dairesinde de kan izlerinin olduğu görüldü.

        BABASI DA GÖRGÜ TANIĞI OLARAK GÖZALTINDA

        Vali Yardımcısı Tolga Polat’ın babası Şeref Polat, apartmandan çıktığı sırada sorulara cevap veremedi. Polat'ın yanındaki yakını Alper Okan, "Ayrıntılarını bilmiyorum. Kendisi yoğun çalışan biriydi. Hepimiz zaman zaman bunalıyoruz. Allah kimsenin başına vermesin” diye konuştu.

        Baba Şeref Polat'ın da görgü tanığı olarak ifadesi alındı.

        CANSIZ BEDENLERİ ADLİ TIP KURUMU MORGUNA KALDIRILDI

        Adana’da, Hatay Vali Yardımcısı ve Afrin’den sorumlu Tolga Polat tarafından öldürülen kardeşi Altuğ Polat ve annesi İkbal Polat’ın cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

        YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

        Hatay Vali Yardımcısı tarafından öldürülen Altuğ ve İkbal Polat’ın cenazeleri apartmandan çıkarıldığı sırada olay yerinde bulunan yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa