Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa haberler: Gelin katili kayınvalide kuyumcuda yakalandı | SON DAKİKA HABERİ | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, 2 yıl önce gelinini öldüren 46 yaşındaki Güher Yeksel, 15 ay cezaevinde yattıktan sonra denetimli olarak serbest bırakılmıştı.

        CEZA ÇIKINCA KAÇTI

        DHA ve İHA'da yer alan habere göre davası süren kadın hakkında, "Kasten Öldürme" suçundan toplam 7 yıl 6 ay hapis cezası kararı çıkınca şüpheli bulunduğu ilçeden kent merkezine kaçtı.

        KUYUMCUDA YAKALANDI

        Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, Güher Yeksel'i yakalamak için çalışma başlattı. Aranan zanlı kuyumcuda yakalandı.

        "GELİNİMİ YANLIŞLIKLA VURMUŞTUM"

        İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen kayınvalide, “Ben gelinimi yanlışlıkla tabancayla vurdum. 15 ay yattım çıktım, bir daha girerim. Buraya yakınımın düğününe gelmiştim” diye konuştu.

        CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

        Akrabasının düğünü için altın alırken yakalanan Yeksel, işlemleri sonrası tutuklandı. Yeksel'in yakalandığı anlar, bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa