Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran'ı (8) arama çalışmaları 8'inci günde sürerken, 1 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Read more!
1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç "Diyarbakır’ın merkeze bağlı Tavşantepe mahallesinde 8 yaşındaki Narin Güran evladımızın kaybolmasıyla ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma çok yönlü şekilde sürdürülmektedir.

Soruşturma kapsamında şu anda 1 kişi gözaltındadır.

Olayın açıklığa kavuşturulması için her ayrıntı dikkatle incelenmekte olup, titizlikle sürdürülen soruşturmada ifade alma işlemleri de devam etmektedir.

Temennimiz Narin evladımızın bir an önce sağ salim şekilde bulunmasıdır." açıklamasında bulundu.

AĞABEY İÇİN DNA TESTİ

Habertürk TV'nin verdiği bilgiye göre Narin'in ağabeyi Enes Güran gözaltına alındı. Ağabeyin kolunda ısırık izi olduğu, bu izin Narin'e ait olup olmadığının belirlenmesi için DNA izleri Adli Tıp Kurumuna gönderildiği bildirildi

"SONUCA ÇOK YAKLAŞTIK"

İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, "Şu ana kadar jandarmamız tarafından 12 bin 565 araç, 32 bin 952 şahıs sorgulanmıştır. 16 plaka tanıma sistemi (PTS) noktası ile 78 kamera incelenmiş, 8'i şüpheli 58'i tanık olmak üzere 66 şahsın ifadesi alınmıştır. Şu anda çember çok daraldı. Deliller üzerine gidiyoruz, sonuca çok yaklaştı" dedi.

DHA'nın haberine göre olay, 21 Ağustos'ta öğleden sonra Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde meydana geldi. Kur'an kursuna giden Narin Güran, çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla arama yaptı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ