Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son Dakika Haberi: Fenerbahçe'de teknik direktör gelişmesi - İNGİLTERE'DEN ORTALLIĞI SALLAYAN İDDİA - Yeni hoca olmayan en yakın isim... - Fenerbahçe Haberleri
        • 1

          Emre Belözoğlu ile devam edilmeme kararının alınmasının ardından birçok teknik adamın gündeme geldiği Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor.

        • 2

          Sarı lacivertli kulüp, pazartesi günü yaptığı açıklamada, yeni teknik direktör ile imza aşamasına gelindiğini ancak sözleşme sürecinin nihayete ermediğini belirterek yeni teknik adamın birkaç gün içinde kamuoyuna duyurulacağını bildirmişti.

        • 3

          FONSECA'DA SON DAKİKA

          Başka kulüplerden de teklifler alan Paulo Fonseca'dan kısa süre içinde kararını vermesini isteyen sarı-lacivertliler, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra takım çalıştırmayacağını açıklayan Löw'le de menajeri aracılığıyla temaslarını sürdürüyor.

        • 4

          Portekizli hocanın Fenerbahçe'ye çok yakın olduğu öne sürüldü... 48 yaşındaki Fonseca'nın, Roma ile kontratı bugün resmen bitecek. Ancak Fenerbahçe tüm adaylarla yaptığı görüşmeleri henüz noktalamadı. Öte yandan Fonseca cephesinden yapılan açıklamadai "Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı" iddiaları yalanlandı.

        • 5

          Fenerbahçe yönetimi, 5 Temmuz'da Topuk Yaylası'nda başlayacak 2021-2022'in ilk hazırlık kampında yeni teknik direktörün de takımın başında olmasını hedefliyor.

        • 6

          FAVRE'DE FLAŞ GELİŞME

          Uzun süre Fenerbahçe'nin temas halinde olduğu teknik adamlardan Lucien Favre, Crystal Palace ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyordu.

        • 7

          The Athletic'te yer alan haberde, İngiliz ekibinin imza aşamasına geldiği Favre'den vazgeçtiğini ve Patrick Vieira ile anlaştığı yazıldı.

        • 8

          BİLİC'TE TAZMİNAT ŞOKU

          Fenerbahçe'nin listesinde yer alan Slaven Bilic'in kulübü Beijing Guoan, sözleşme feshi için yaklaşık 4 milyon Euro'luk bir bedel talep ettiği öne sürülmüştü.

        • 9

          DİĞER ADAYLAR KİMLER?

          MARCO SILVA

          Son olarak Everton'ı çalıştıran Portekizli teknik adam, İngiltere'de Watford ve Hull City'de görev yapmıştı. Ülkesinde Sporting'in hocalığını yaptığı sırada kendini dünya futboluna tanıtan Marco Silva, İngiltere macerasının öncesinde Yunanistan ekibi Olympiakos'u çalıştırdı. 1 Yunanistan şampiyonluğu ve 1 Portekiz kupası kazandı.

        • 10

          NENAD BJELICA

          Erol Bulut öncesi Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. Başarılı Dinamo Zagreb kariyerinin ardından Osijek'te de beğeni topladı. 49 yaşındaki teknik adamın Hırvatistan'da 2 lig, 1 kupa zaferi var.

        • 11

          ZLATKO DALIC

          Başkan Ali Koç'un geçen sene gündeme geldiğini ancak bu sene hiç görüşmediklerini söylediği Zlatko Dalic ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Dün EURO 2020'de son 16 turunda İspanya'ya elenen Hırvatistan'ın hocası Dalic için girişim yapılabilir. Koç'un pozitif görüşlerini aktardığı Dalic'in turnuvanın hemen ardından takım çalıştırıp çalıştırmayacağı soru işareti.

        • 12

          NUNO SANTO

          Kaleci antrenörü olarak başladığı antrenörlük kariyerinde Rio Ave, Valencia, Porto ve Wolverhampton'ı çalıştırdı. Oynattığı futbolla İngiltere'de büyük beğeni topladı. Hiç kupası yok. Everton ve Tottenham ile de adı anılıyor.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa