Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BOTAŞ Ertuğrul Gazi Yüzer Depolama ve Gazlaştırma Tesisi ile Atakaş Hatayspor'un ev sahipliği yapacağı stadyumun açılışının ardından AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı.

Read more!

Burada parti teşkilatı mensuplarına hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin yaşadığı 19 yıl içinde 15 seçimin her birinin kendi içinde öneme sahip olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

"Hamdolsun milletimiz bu seçimlerin tamamında da sandıktan AK Parti'yi birinci çıkartarak mücadelemizde bize destek olmuş, güç vermiş, yol açmıştır. Şimdi önümüzde 2023 seçimleri var. Bu seçimler 19 yılın ardından ülkemizin geldiği seviyeyi 2053 vizyonuna bağlayabilmesi açısından en kritik dönemeci kapsıyor. Sizlerden bu anlayışla 2023 seçimlerine kadar tek bir gününüzü bile boş bırakmadan gece- gündüz çalışmanızı istiyoruz. Hatay'la birlikte ülkemizin tamamında hiçbir istisna olmaksızın her haneye mutlaka, tekrar tekrar gireceğiz. Gittiğimiz her yerde güler yüzümüzle nezaketimizle, yapıcı yaklaşımımızla kazanmadık gönül bırakmayacağız. Bizde ne olacak? Tevazu. Gurur, kibir bizden uzak olacak. Bize gurur, kibir yakışmaz. Bir yandan şehre ve ülkeye yaptığımız hizmetleri anlatırken, bir yandan da büyük ve güçlü Türkiye hedefimizi milletimizle paylaşacağız. Bu ülkede insanımızın hayatına dokunan her alanda ne yapıldıysa altında AK Parti'nin imzasının olduğu, bundan sonra da ne yapılacaksa AK Parti'nin yapacağı gerçeğini herkese göstereceğiz.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ