Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika: Resmen açıkladı! Beşiktaş'a geliyor! Beşiktaş Transfer Haberleri - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi! İspanyol futbol adamı Guti, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bundan sonra Beşiktaş'ta görev yapacağını duyurdu. Guti'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

        "Bugün hem futbolcu hem de antrenör olarak yıllar boyunca keyif aldığım, evim Real Madrid'e teşekkür ediyorum. Birkaç gün içerisinde diğer evim Beşiktaş'a yardımcı antrenörlük göreviyle döneceğim. Beşiktaş'ın bana güvenmesinden dolayı oldukça minnattarım. Ailem ve ben, İstanbul'da yeni bir maceraya atılıyoruz"

        https://www.instagram.com/p/Bkz6eJNhts_/?taken-by=guty14haz

        2010-11 sezonunda transfer edilen ve ilk yarıda başarılı futboluyla beğeni toplayan Guti, son dönemde düşüş yaşamıştı. Siyah-beyazlı kulüp, 14 Kasım 2011 tarihinde Guti ile sözleşmelerini feshettiklerini açıklamıştı. İspanyol yıldız o dönem Beşiktaş'a "Kulüp ve takım arkadaşlarıma, Beşiktaş'ı her zaman kalbimde taşıyacağım. Güle güle kara kartallar" ifadeleriyle veda etmişti.

        REKLAM

        40 MAÇTA 12 GOL ATMIŞTI!

        Guti Hernandez, Beşiktaş formasıyla çıktığı 40 resmi maçta 12 gole imza atmıştı. Bu gollerin 7'sini penaltılardan atan Guti, Spor Toto Süper Lig'de 7, UEFA Avrupa Ligi'nde 2, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 gole imza atmıştı. Spor Toto Süper Lig'de 23 maçta forma bulan İspanyol futbol adamı UEFA Avrupa Ligi'nde 11, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 6 karşılaşmada görev almıştı.

        ANTRENÖRLÜĞE, REAL MADRID'LE BAŞLAMIŞTI!

        La Liga devi Real Madrid'in altyapısından yetişen ve 14 yıl Madrid ekibinde forma giydikten sonra takım kaptanlığı da yapan Guti 2014 yılında UEFA B Lisansı'nı elde eden İspanyol çalıştırıcı, 2013 yılından bu yana Real Madrid altyapısında görev yapmaya başladıktan sonra Real Madrid 19 Yaş Altı (Juvenil A)'nın teknik direktörlüğünü yürütüyordu.

        41 yaşındaki futbol adamının Zinedine Zidane'dan sonra, Real Madrid'in yeni teknik direktörü olacağı iddiaları da İspanyol basınında sıkça dile getiriliyordu. Murcia Başkan, Guti'nin Real Madrid'in yeni teknik direktörü olacağını açıklarken efsane isim, bunun çocukluk hayali olduğunu dile getirmişti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa