Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Cimbom gaza bastı! Son dakika: İspanya ve İtalya'da temaslar başladı! - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacak bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da gündem transfer... Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'ı renklerine bağladıktan sonra sessizliğe gömülen sarı-kırmızılılarda başkan Dursun Özbek ve yönetimin kasa kolaylığı için somut adımlar attıktan sonra transferde gaza basması bekleniyor.

        • 2

          MARCAO İÇİN KRİTİK ZİRVE

          Kasa kolaylığının yanı sıra gidecek oyuncuların da çok önemli olduğu sarı-kırmızılılar, Marcao için Sevilla ile masaya oturacak.

        • 3

          Geçen günlerde Türkiye'ye gelen İspanyol ekibi, Marcao ile 5 yıllık anlaşma sağlasa da Galatasaray'ın istediği 15 milyon Euro'luk rakama çıkmamış ve 11 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli teklif etmişti.

        • 4

          Sarı-kırmızılılar 15 milyon Euro'nun altında bir rakamı kabul etmeyeceğini bildirse de İspanyol ekibi bugün için bir randevu daha aldı ve teklifini yükseltmeye karar verdi.

        • 5

          Marcao için istekli olsa da listesindeki tek oyuncu olmadığını bildiren İspanyol yetkililer, Galatasaray'a 14 milyon Euro'luk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların da oyuncunun önünü açmak adına bu rakamı kabul etmeyi düşündüğü belirtiliyor.

        • 6

          BOEY'E SÜRPRİZ TEKLİF!

          Daha önce Ligue 1'den Angers'nin de resmi teklif yapmasa da ilgi gösterdiği Sacha Boey'e bu kez başka bir Fransız ekibi ilgi mektubu gönderdi.

        • 7

          Galatasaray'da mutlu olmayan ve ülkesine dönmek istediğini yönetime bildiren genç futbolcunun Rennes'den teknik direktörü Juliem Stephan'ın çalıştırdığı Strasbourg, Boey'i transfer etmek istiyor.

        • 8

          O bölgeye PSG'den Colin Dagba'yı da isteyen Strasbourg, 23 yaşındaki yıldızı renklerine bağlayamaması durumunda Boey için Galatasaray'a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor.

        • 9

          JOAO PEDRO'DA SON PÜRÜZLER!

          Gidecek oyuncuların yanı sıra kadroya katılacak yıldızlar için de girişimler sürüyor. 6-8 ve 10 numara transferlerine öncelik veren sarı-kırmızılılarda futbol direktörü Cenk Ergün ve Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un Avrupa'ya gittiği öğrenildi.

        • 10

          Serie A'da küme düşen Cagliari'den ayrılmak isteyen Joao Pedro için girişimleri sıklaştıran Galatasaray, 30 yaşındaki Brezilya asıllı İtalyan yıldız ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

        • 11

          Oyuncu ile el sıkışarak elini güçlendiren sarı-kırmızılılar, Cagliari'nin 7 milyon Euro'luk inadını da kırmak istiyor. Bu transferle bizzat Erden Timur'un ilgilendiği öne sürülürken Galatasaray'ın hedefi Joao Pedro'yu 5 milyon Euro'ya bitirmek!

        • 12

          CENK ERGÜN, WILLIAM CARVALHO İÇİN İSPANYA'DA!

          Galatasaray'ın futbol direktörü Cenk Ergün ise 6 numara transferi için mesaide... İspanya'ya giden Ergün'ün Real Betis'le masaya oturacağı ve William Carvalho için pazarlıklara başlayacağı öğrenildi.

        • 13

          Fenerbahçe'nin de gündeminde olan ve Betis'in Avusturya'daki kamp kadrosuna dahil edilmeyen Carvalho'yu sözleşmesi bitmeden satmak isteyen İspanyol ekibiyle masaya oturulacak.

        • 14

          Galatasaray'ın bu bölgedeki önceliği olan Carvalho için hem Betis hem de Portekizli yıldızın istediği rakamlarda uzlaşmak için müzakereler yürütülecek. Carvalho ve Betis'in indirime yanaşmaması durumunda ise alternatife yönelinecek.

        • 15

          GUEYE'NİN TALEBİ 5 MİLYON EURO

          6 numara için Carvalho'nun alternatifi olan Gana Gueye'nin ise Türkiye'nin öncelikleri arasında yer almadığını ancak cazip bir maaş gelmesi durumunda bu teklifi düşüneceğini aracılarla ilettiği öğrenildi.

        • 16

          PSG'den 4 milyon Euro alan Gana Gueye, LGBT formasını giymeyi reddettiği için Avrupa'da tepki çekmişti.

        • 17

          Senegalli yıldızın gelecek sezon kadroda düşünülmediği ve Avrupa'daki pazarının da geniş olmadığı; bu nedenle 5 milyon euro'luk maaş talebinde indirime gidebileceği de iddia edildi.

        • 18

          SANSON OLMAZSA OLIVEIRA

          Galatasaray'ın 8 numaradaki önceliği ise bonservisi Aston Villa'da bulunan Morgan Sanson... Önümüzdeki günlerde Fransız orta saha için İngiliz kulübüne resmi teklifin yapılacağı da gelen haberler arasında.

        • 19

          Geçen sezon İngiltere Premier Lig'de 10 maçta Aston Villa forması giyen 27 yaşındaki futbolcu, 359 dakika sahada kaldı. Sanson için temaslarda bulunan sarı-kırmızılılar bu transferde mesafe kat edemezse Porto'da düşünülmeyen Sergio Oliveira'ya yönelecek.

        • 20

          Fenerbahçe'nin de gündeminde bulunan Portekizliye Okan Buruk'un olumlu rapor verdiği; skorer bir orta saha istediği ve tecrübeli futbolcunun tarzını beğendiği öğrenildi.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa