Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA! Galatasaray'da Ozan Kabak gelişmesi: Karar verildi - Galatasaray Haberleri - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ozan Kabak ile bir araya geldi. Toplantıda Ozan Kabak'ın sezon sonuna kadar Galatasaray'da forma giymesine karar verildi.

        Galatasaray'la olan sözleşmesinde "7,5 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunan Ozan Kabak'la ilgili olarak geçen günlerde bir açıklama yapan sarı-kırmızılılar, "Ozan Kabak'ın ve menajerlerinin, oyuncumuzun kariyerine nasıl ve nerede devam edeceğinin kararı sonrası kulübümüz oyuncu ile ilgili takdir hakkını kullanacaktır" ifadelerini kullanmıştı. Bu gelişmelerin ardından teknik direktör Fatih Terim ve Ozan Kabak arasında bir görüşme gerçekleşti ve genç futbolcunun devre arasında ayrılmaması kararı çıktı!

        REKLAM

        FATİH TERİM: BAŞKA ÜLKERE GİTME ZAMANI GELDİĞİNDE İZİN VERİRİZ

        Fatih Terim, Ozan'ın durumuyla ilgili bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

        “Galatasaray Akademisi’nin, Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu burada bulunduğum hatta bulunmadığım her zaman dile getirdim. Galatasaray Akademisi bizim için, Galatasaray için son derece önemlidir. Biz bu ülkede yetişmiş her evladımıza emek ve fırsat veriyoruz. Doğal olarak Galatasaraylılar olarak da önce Galatasaray’a hizmet vermelerini istiyoruz. Elbette çalışmalarının ve yeteneklerinin karşılığını alacaklar. Biz Galatasaray olarak başka ülkelere gitmelerine izin vereceğimiz zamanlar da gelecek ancak o gün bugün değil bence. Ozan’ın heyecanını ve hevesini anlıyorum. Hepimiz genç olduk. Hepimiz gitmek isteriz. Avrupa büyük bir heyecan. Bunları anlayabiliyorum. Ancak Ozan’ın gitme zamanı bugün değil yani devre arası değil.”

        Ozan Kabak söz konusu görüşme sonrasında Fatih Terim'le bir fotoğraf paylaşarak "Hocamla birlikte"dedi.

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre genç futbolcunun 220 bin TL olan yıllık ücretine önemli düzeyde iyileştirme yaparak mukavele yenilemek isteyen yönetim, Ozan’ı kaptırmama niyetinde! Henüz 18 yaşında olan ve gelecek vadeden Ozan’ı ilerleyen yıllarda çok daha yüksek fiyatlara satacağını düşünen Sarı-Kırmızılılar’da yönetim, genç stoperin kalmasından yana…

        Kendi aralarında konuşan yöneticilerin, “Ozan’ı mutlaka tutmamız gerekiyor. Birkaç yıl sonra 15-20 milyon Euro’ya satabileceğimiz oyuncu için 7.5 milyon Euro’ya razı olmayalım” görüşünde oldukları kaydedildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa