Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'da askeri törenle karşılandı!

        Almanya Cumhurbaşkanı Frank-WalterSteinmeier'in daveti üzerine "ilk devlet ziyareti" için Berlin’de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün burada Türk sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini kabul etti.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan askeri tören öncesi Frank Walter Steinmeier ve eşi Elke Büdenbender tarafından Bellevue Sarayı'nın kapısında karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada özel defteri imzaladı.

        İki cumhurbaşkanı milli marşların okunmasının ardından askeri tören kıtasını selamladı.

        Erdoğan ve Steinmeier törenin ardından basına kapalı görüşmeye geçti.Steinmeier, "Bu çok yoğun günlerde Almanya’ya yolunuzun düşmesi çok güzel bir olay” ifadelerini kullandı.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Angela Merkel ile bir araya gelecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek.

        REKLAM

        Alman firmalarıyla yuvarlak masa toplantısına katılacak Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ileSteinmeiertarafından onurlarına verilen akşam yemeğine iştirak edecek.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya ziyaretine eşlik eden eşi Emine Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier’ın eşi Elke Büdenbender ile görüştü.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyaretine eşlik eden eşi Emine Erdoğan, başkent Berlin’de Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier’ın eşi Elke Büdenbender ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin samimi bir şekilde geçtiği görüldü.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa