Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

UFEA Avrupa Ligi'nde ön elemede mücadele eden temsilcilerimiz Beşiktaş ve Başakşehir'in play-off turundaki rakipleri belli oldu. 3. tur ön elemesinde LASK Linz'le mücadele edecek olan Beşiktaş, turu geçmesi halinde Nordsjaelland-Partizan eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Premier Lig ekiplerinden Burnley ile play-off'a kalma mücadelesi veren Başakşehir ise bu turu geçmesi halinde bir sonraki turda Olympiakos-Luzern eşileşmesinin galibiyle eşleşti.

Avrupa Ligi play-off turu ilk karşılaşmaları 23, rövanşları ise 30 Ağustos'ta yapılacak.

BEŞİKTAŞ - LASK LINZ MAÇI NE ZAMAN?

2. ön eleme turu ilk maçında Norveç'in Lilleström ekibini evinde 4-0 yenen LASK Linz, rövanş mücadelesini ise 2-1 kazanarak adını 3. ön eleme turuna yazdırdı.

Siyah-beyazlı ekip, rakibiyle ilk maçı 9 Ağustos Perşembe günü yapacak. İki ekip arasındaki rövanş mücadelesi ise 16 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

BAŞAKŞEHİR - BURNLEY MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılan Başakşehir, Premier Lig ekiplerinden Burnley ile eşleşti. Medipol Başakşehir'in 3. ön eleme turundaki rakibinin belli olacağı Burnley-Aberdeen mücadelesi, ilk maçta olduğu gibi 1-1 sona ermişti. Uzatmalarda İskoç temsilcisini 3-1 yenen İngiliz ekibi Burnley, tur atlayan taraf olmuştu. Medipol Başakşehir ile Burnley arasındaki UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı, 9 Ağustos'ta İstanbul'da, rövanşı ise 16 Ağustos'ta Burnley'de oynanacak.

Read more!
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ