Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, terör örgütü FETÖ ile mücadele konusunda önemli mesajlar verdi. Gül, "Ucu kime varırsa varsın, FETÖ ile FETÖ taklitçileri ile mücadelemiz sürecek" dedi.

Read more!

İŞ YURTLARI FUARINDA KONUŞTU

Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre, Adalet Bakanı Gül, Ankara'da cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülerce üretilen ürünlerin satışa sunulduğu iş yurtları fuarında konuştu.

DARBE ZİHNİYETİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ: Sözlerimin başında dün idam edilmesinin yıldönümü olan, merhum Başbakan Adnan Menderes'i, rahmetle, minnetle, hürmetle yâd ederek başlamak istiyorum. 27 Mayıs’tan merhum Başbakan Adnan Menderes'i “Seni buraya getiren irade böyle cezalandırılmalı istiyor sana bu cezayı vermemiz gerekiyor” diyen bir anlayış vardı. İşte bu anlayış bu milletin bağrından çıkmış milletin adamı Adnan Menderes'i idam sehpasına götürmüştür. Bu zihniyetin hukuka değil, darbeye vesayete dayanan bu zihniyeti şiddetle bir kez daha kınıyoruz. Menderes ve arkadaşlarını da rahmetle anıyoruz. Bu millet; adamlarını, milletin bağrından çıkan Menderes gibi milletin adamlarını kıyamete kadar her zaman hayırla alacaktır. Darbecileri de her zaman şiddetle telin etmeye devam edecektir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ