Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Demir Grup Sivasspor, teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde çıktığı 5 maçta 13 puan topladı! Son olarak ligin 16. haftasında Ankaragücü'nü 4-0yenen Sivasspor 3'te 3 yaptı.

Habertürk'ten İnanç Ergülen'in haberine göre Sivasspor yönetimi, Beşiktaş deplasmanında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından yoluna 46 yaşındaki Hakan Keleş ile devam etmeye karar vermişti.Keleş yönetiminde deplasmanda Beşiktaş'ı yenen kırmızı-beyazlılar, 13. haftada ise evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Sivasspor, ligin 14. haftasında ise deplasmanda lider Başakşehir'i 1-0'la geçti.Yiğido 15. haftada da Göztepe'yi evinde 2-0 yendi. Son olarak yine evinde MKE Ankaragücü'nü 4-0 deviren Hakan Keleş yönetimindeki Sivasspor 5 maçta 13 puan topladı.

İlk teknik direktörlük deneyimini Sivasspor'un başında yaşayan Hakan Keleş, ligin 11. haftasında 11 puanla devraldığı kırmızı-beyazlı ekibi 5 haftada 24 puana taşıdı. Öte yandan 3'te 3 yapan Sivasspor'un yenilmezlik serisi ise 6 maça çıktı.

Sivasspor 5 haftalık süreçterakip ağları 9 kere havalandırdı, kalesinde ise 3 gol gördü.

46 yaşındaki Hakan Keleş, futbolculuk döneminde Edirnespor, Bursaspor, Kayserispor, Şekerspor, Ankaragücü, Antalyaspor ve Çanakkale Dardanelspor'da forma giydi.2008 yılında Ankaragücü U15 takımında teknik direktörlük yapan Keleş, 2009-2010 sezonda ise Giresunspor U15 takımında görev yaptı.

2012 yılında Ankaragücü'nde yardımcı antrenörlük yapan Hakan Keleş'in bu sezon ise yolu Sivasspor ile kesişti...

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ