Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ın Gürün ilçesinde havaların ısınması ile başta mezarlıklar olmak üzere ilçe merkezinde yabani ot temizliğine başlandı.

        Gürün Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezi ve mahallelerde yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarına başladı. Covit19 salgını ve kısıtlamalara rağmen mezarlıklar da unutulmadı. Yapılan çalışmalarda vatandaşların sağlığı ve çevre temizliğine özen gösterildiğini kaydeden Belediye Başkanımız Nami Çiftçi, “İlçemizin her noktasında çevre düzenlemesini ön planda tutuyoruz. Tüm mahalle, sokak, park, refüj ve mezarlıklarda yabani ot temizliğini aralıksız sürdüreceğiz. Bu kapsamda mezarlıklarımızı da temizledik. Şuan ziyaretler kısıtlı olsa da biz mezarlarımızı yabani otlardan arındırdık. Ekiplerimiz daha temiz ve güzel bir Gürün için 7/24 hummalı bir şekilde çalışıyor.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa