Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, üniversitenin 2023 Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu'nu açıkladı.

        Prof. Dr. Alkış, Senato Salonu'nda düzenlenen programda, Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nın yayınladığı 2023 yılı Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu'na göre, 2023 yılı için belirlenen 40 hedefin 25'ine yüzde yüz ulaştıklarını, böylelikle üniversitenin 5 yıllık strateji planının ilk yılında başarılı ile tamamladıklarını söyledi.

        Dün olduğu gibi bugün de yarın da durmadan, yorulmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceklerini bildiren Alkış, şöyle konuştu:

        "Üniversitemizin ulusal ve uluslararası standartlarda rekabet edebilmesi, büyümesi, gelişmesi ve her alanda öğrencilerine ve bölgeye değer katması için ekonomik, sosyal, kültürel ve akademik alanlarda birçok çalışma gerçekleştirdik. Bugün de görüyoruz ki, çalışmalarımız meyvesini veriyor. 2023 yılı için belirlediğimiz hedeflerimize yüzde 62 oranında ulaştık."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şırnak İlçeleri
        Tüm Şırnak Haberleri
         Şırnak

        Şırnak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa