Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Habertürk, Bloomberg HT ve SHOW TV'nin medya ana sponsoru olduğu Brand Week Istanbul, 5-9 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek.

.png
.png

Türkiye’nin iş ve markalar dünyasını, yaratıcı endüstrilerini, dünyanın en ilham verici isim ve projeleriyle buluşturan Brand Week Istanbul, Zorlu PSM'de düzenlenecek. Her yıl farklı bir temayla hayata geçirilen etkinliğin, bu yılki teması 'Sınır Tanımayan Fikirler' olacak.

Ciner Bilgi Grubu Başkanı ve Dijital Yayınlar Genel Müdürü ile IAB Türkiye Başkanı Dr. Mahmut Kurşun'un da 9 Kasım Cuma günü 'Medya 4.0' başlığıyla bilgilerini paylaşacağı, EMEA Bölgesinin en büyük iş ve markalar dünyası buluşması Brand Week Istanbul, dünyanın en yaratıcı isim ve projelerini 6’ıncı kez İstanbul’da bir araya getiriyor. Bu yıl 'Sınır Tanımayan Fikirler' temasıyla markaları ve fikirleriyle sınırları aşarak değişim yaratmak isteyenlerle ufuk açıcı hikâyeleriyle sektörlerinde fark yaratan isimleri ağırlayacak olan Brand Week Istanbul; Felis Ödülleri, Lovemarks Ödül Töreni, Women to Watch: Fark Yaratan Kadınlar, Brand Week Gastro, Marka İkonları Yürüyüşü ve Portfolyo Değerlendirme Buluşmaları gibi birçok yan etkinlik ve farklı oturumla sektörün nabzını tutacak.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ