Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sharon Stone: Dokuz kez düşük yaptım - Dünyadan Magazin Haberleri
        • 1

          1992 yapımı "Temel İçgüdü" filminde canlandırdığı karakter ile bir döneme damgasını vuran oyuncu Sharon Stone (64), People Dergisi'nin dansçı Peta Murgatroyd ile alakalı röportajı hakkında yorumda bulundu.

          Ukrayna asıllı Maksim Chmerkovskiy ile evli olan Murgatroyd, düşük yaptığını ve o zor anlarda eşinin yanında olamadığı, Kiev'de bulunduğu için ne kadar büyük bir üzüntü duyduğunu itiraf etmişti.

        • 2

          "DOKUZ KEZ DÜŞÜK YAPTIM"

          Bunun üzerine kadınlara uygulanan haksızlığa dikkat çeken Stone, hayatı boyunca dokuz kez düşük yaptığını da açıkladı.

          Konuyla ilgili konuşan Sharon Stone, "Biz kadınların bu tür yas süreçlerini ve kayıpları konuşacağımız bir ortam yok. Ben dokuz çocuğumu düşük ile kaybettim." ifadelerini kullandı.

        • 3

          "BU KÜÇÜK BİR ŞEY DEĞİL"

          Ünlü oyuncu, "Bu küçük bir şey değil. Fiziksel ve duygusal olarak yalnız göğüs germemiz gereken bir şeymiş gibi hissettiriliyoruz ve bunda da bir başarısızlık hissi oluyor." dedi.

          Üç çocuk evlat edinen Stone, "Quinn Kelly", "Laird Vonne" ve "Roan Joseph"ı büyütmüştü.

        • 4

          "SESSİZ KALMAM GEREKTİĞİ SÖYLENDİ"

          Öte yandan Sharon Stone, daha önce küçük bir çocukken kendisine, tacize bile uğrasa iyi bir kız olup, sessiz kalması gerektiğinin söylendiğini anlatmıştı.

        • 5

          "İTAATKAR OLMAMI BEKLEDİLER"

          Stone, çocukluk yıllarında ailesinin kendisinden itaatkar olmasını beklediğini de sözlerine eklemişti. Sharon Stone, daha sonra şu ifadeleri kullanmıştı:

          Mükemmel, hiçbir şeyden şikayet etmeyen, her zaman her şeyi doğru bir şekilde yapan biri olmam bekleniyordu. Bunu bilmek çok sıkıcı. Sessiz ve bağımlı olmak, çeneni sürekli kapalı tutmak zorunda kalmak sağlıklı bir rol değil.

        • 6

          "İNTERNETTE HİÇ TANIŞMADIĞIM ERKEKLERLE TANIŞTIM"

          Ünlü isim, ayrıca geçtiğimiz senelerde bir çöpçatanlık uygulamasına katıldığı haberiyle gündeme gelmişti.

          Uygulamayı kullandığını itiraf eden Stone şu ifadeleri kullanmıştı:

          İnternette gerçek hayatta hiç tanışmadığım erkeklerle tanışıyorum. Şu anda bir havacılık mühendisiyle sohbet ediyorum. Bu yaşlarda bekarsanız bunun genelde bir sebebi vardır. Orada kendimi önemsiyorum.

        • 7

          ÇÖPÇATANLIK SİTESİNDE ENGELLENDİ

          Stone, ardından hesabının sahte olması gerekçesiyle bir çöpçatanlık sitesinde engellenmişti. Hollywood yıldızı, hesabının engellendiğini sosyal medya hesaplarından duyurmuştu.

          Açtığı hesabın sahte olduğu yönünde birçok kullanıcının şikayetçi olması üzerine uygulamanın yetkilileri, Sharon Stone’un hesabını askıya almıştı.

          Stone, “Bazı kullanıcılar benim orada olmamın mümkün olmayacağını belirterek hesabımı şikayet etmiş. Beni dışlıyor musunuz? Beni kovandan atmayın.” şeklinde konuşmuştu.

          Fotoğraflar: AA, AP

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa